Over het koor

Wij zijn een koor van zo’n 45 enthousiaste mannen en (vooral) vrouwen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Het koor is opgericht in maart 2005, inmiddels hebben wij ons 12,5 jarig jubileum gevierd met een gezellige avond.

We hebben gelukkig een nieuwe dirigent gevonden nadat onze vorige dirigent op zoek is gegaan naar een nieuwe uitdaging, deze dirigent zal aan ons moeten wennen en wij aan hem, zodra blijkt dat hij met ons verder wilt en wij met hem, zullen wij zijn naam natuurlijk ook bekend maken. Tiny Martens is al jaren onze accordeonist en Ernst Ponten speelt op zijn banjo, mandoline, tamboerijn en alles waar nog meer muziek in zit. Tegenwoordig kunnen we ook rekenen op de muzikale bijdrage van Loek de Bruijn op zijn keyboard. En dan hebben we nog ons koorlid Albert Claassen, die ons begeleid op zijn trommel.

Wij houden van een geintje en staan nooit strak in de rij opgesteld bij een optreden, maar wij hebben er altijd veel plezier in. Wij treden op in de kleuren rood en zwart, de kleuren van onze stad Nijmegen.

Wij treden op voor jong en oud, in instellingen, op braderieën, modeshows, op festivals en verder overal waar ze ons ook maar vragen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: dewaalzangers@hotmail.com

 

Ons koor is aangesloten bij de Bond voor Smart-en Levensliederen.